Radio Zëri

Fresh

22 May, 2019

Nëse bjen shi derisa janë në pushime, ishulli italian ju kompenzon!

Lëxo më shumë »

22 May, 2019

Ndodhë edhe kjo: Dy majmunënë pishinën e një shtëpie, sikur të ishin fëmijë të vegjël (Video)

Lëxo më shumë »

22 May, 2019

Joe Biden, kandidat shumë serioz për president të SHBA-së

Lëxo më shumë »

22 May, 2019

Kurti takohet me Mustafën: U pajtuam që të përgatitemi për rrëzimin e Qeverisë

Lëxo më shumë »

22 May, 2019

Ushtria e Kosovës zbarkon midis Kroacisë, në stërvitjet e NATO-së

Lëxo më shumë »

22 May, 2019

Kosova kërcënon edhe Shqipërinë me taksë 100%?!

Lëxo më shumë »
 • reklama

  Eventet e Ardhshme

  Argëtohuni me Emisionin e Natës në Radio Zëri. Bëhuni pjesëmarrës në temat e larmishme nga jeta që sjellë ekipi ynë çdo natë nga ora 22:00 deri në 24:00. Natyrisht nuk mungojnë as mysafirët e shumtë nga bota e muzikës, humanizmit…etj, e pse jo edhe e politikës me të cilët mund[…]

  Lëxo më shumë »

  Radio Zëri

  Aspekti Medial në Kosovë është me shume i ngarkuar me numër dhe fare pak me përdorimin e teknologjive të reja. Kjo si rezultat i mosinvestimit në butime të reja teknologjike. Prandaj, duke u nisur nga këto aspekte bashkë me dëshirën dhe dashurinë pwr komunikim publik, dy ideator bashkuan aspektin material me[…]

  Lëxo më shumë »

  Top Lista

  • Majk

   1
  • Pse po ma lun lojen

   2
  • Kuks

   3
  • One Night

   4
  • Per ty

   5
  • Kom dasht

   6

  Ekipi ynë

  Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj