Radio Zëri

Fresh Postimet

Toyota Supra shitet për 120 mijë dollarë

Toyota Supra e prodhuar në vitin 1994 është shitur për 120 mijë dollarë.

Vetura e prodhuar mi 20 vite më parë ka të kaluara 11,444 kilometra, dhe është në gjendje shumë të mire.

Kjo shumë enorme e parave, mund të jetë më e larta ndonjëherë, që dikush ka paguar për një Supra të zakonshme që është përdorur.

Vetura makina ka gjendje shumë të mirë, me të gjitha pjesët origjinale, si dhe ngjyrë të kuqe të shndritshme dhe ka kushte të përkryera të ekspozitës.

 

 

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj