Radio Zëri

Fresh Postimet

Kaloi mbi 1 milion kilometra me veturë, këtë nuk e priste nga Toyota

Gjiganti i veturave Toyota ka vendosur t’i bëjë një dhuratë personit që kali hiç më pak se mbi 1 milion kilometra me veturën e tij të markës Toyota.

Toyota vendosi t’i dhurojë një veturë të re Victor Sheppard, i cili kishte vozitur 1 milion milje gjatë 9 vjetëve, në posedim të makinës së po të njëjtës firmë.

Me veturën e tij, Toyota Tundra, model i vitit 2007,Sheppard i kishte kaluar 1.6 milionë kilometra për 9 vjet dhe për këtë arsye, kompania gjigante Toyota kishte vendosur që këtij personi t’ia dhurojë një veturë të tipit më të ri.
Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj