Radio Zëri

Fresh Postimet

Zbulohen çmimet e tre modeleve të Samsung Galaxy S10

Modelet e rinj të kompanisë Samsung do të dalin në shitje me 25 shkurt.

Pritet që Samsung Galaxy S10 – Samsung S10, S10 Plus dhe S10 Lite, të cilët do të prezantohen në një shfaqje zyrtare në San Francisko.

Tutto Android ka zbuluar detajet dhe çmimet në euro të secilit model Galaxy S10.

Ja çmimet e të gjithë smartphonëve që do dalin në shitje muajin e ardhshëm:

Galaxy S10 Lite 6GB / 128GB: 779 euro

Galaxy S10 6GB / 128GB: 929 euro

Galaxy S10 8GB / 512GB: 1,179 euro

Galaxy S10 + 6GB / 128GB: 1,049 euro

Galaxy S10 + 8GB / 512GB: 1,299 euro

Galaxy S10 + 12GB / 1TB: 1,599 euro

 

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj