Radio Zëri

Fresh Postimet

Ja si shkrihet akulli në xhamin e veturës për pak sekonda

Në çdo dimër me borë e ngrica, ajo që na bënë nervoz dhe na humbë kohë, është padyshim akulli në xhamat e veturës

Por, nga tani ju duhet vetëm pak minuta që ngrica në xhamat e veturës të  shkrihet.

E gjitha çfarë ju duhet është një qese e najlonit e mbushur me ujë të ngrohtë të cilën duhet ta vëni sipër dritareve, dhe për pak sekonda fillojnë të shkrihen dhe të pastrohet i tëri akull që është ngjitur.

Këtë metodë praktike dhe shumë të lehtë e ka zbuluar Daniel Harris, që jeton në Britani të Madhe dhe që videon e ka shpërndarë në Facebook, ku deri më tani ka marrë mbi dy milionë shikime.

Hot water in a food bag and bam you’ve got a de icer and a hand warmer. Works a treat, and it’s fast!⚠️ EDIT: I USED WARM TAP WATER SO I COULD SAFELY HOLD IT AND LOWER THE RISK OF CRACKING MY SCREEN! THE DE-ICER CANS ARE SO COLD IN THE MORNING AND THIS WAY KEEPS U NICE AND TOASTY!!! OH AND YES IT WAS ICE NOT CONDENSATION 😂 I KNOW IT LOOKS IT BUT TRY IT AND YOU WONT BE DISAPPOINTED! 🥶 For licensing/usage requests please email licensing@ladbiblegroup.com

Posted by Daniel Harris on E mërkurë, 23 Janar 2019

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj