Radio Zëri

Fresh Postimet

Ju që bleni online, shikoni çfarë ndryshimi ka sjell Instagram

Aplikacioni Instagram ka sjellë një ndryshim të madh, sa ui përket shoppingut online.

Tashmë, Instagram,  ka lehtësuar blerjet online. Nëse shikoni një produkt që ju pëlqen, thjesht e selektoni dhe gjidhni detajet dhe më pas bëni pagesën me kartë banke.

Më pas duhet të vendosni të gjitha të dhënat e vendndodhjes në mënyrë që porosia t’ju vijë në derë të shtëpisë.

Nga Instagram mund të blini vetëm nga disa marka të njohura.

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj