Radio Zëri

Fresh Postimet

Njihuni me Bugattin që ka 1,000 kuaj fuqi

 Deri në vitin 2023, Bugatti mund ta prodhojë një crossover me 1,000 kuaj fuqi.

Crossover i ri, që do të jetë i ngjashëm me Chiron dhe sipas një raporti të ri, kjo makinë do të jetë rivale me Royale, që është një limuzinë tërësisht elektrike.

Car Magazine raporton se prodhuesi francez, planifikon të ndërtojnë një crossover me dy dyer, të frymëzuar nga këto lloj makinash.

Kompania tashmë e ka kryer pjesën e vet, ndërsa pret aprovimin e Volkswagen Group, që makina të hyjë në prodhim.

Sipas të gjitha gjasave, do të ketë 1,000 kuaj fuqi, ndërsa mund të lansohet brenda katër vitesh.

 

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj