Radio Zëri

Fresh Postimet

Fuqia e natyrës, pamje që të lënë pa fjalë

Një përmbledhje e video-ve që të fusin frikën dhe të lënë pa fjalë, vijnë nga Australia.

Këto pamje tregojnë fuqinë e natyrës dhe natyrisht duhet të jenë ndërgjegjësim për njerëzimin të cilët sot kanë mbishfrytëzuar burimet natyrore, dhe me ndotjen e madhe globale, po ndryshon edhe klima.

Për më tepër shikoni pamjet pa koment që vijnë nga Australia:

This is proof that mother nature can be pretty terrifying 😱😱

This is proof that mother nature can be pretty terrifying 😱😱

Posted by Daily Mail Australia on E mërkurë, 10 April 2019

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj