Radio Zëri

Fresh Postimet

Samsung nuk ka të ndalur, sjell edhe tre modele të reja

Gjigandi Samsung, vetëm këtë vit ka prezantuar nëntë telefona të ri Galaxy A.

Ndërsa, raportet e fundit tregojnë se një ose dy telefona Galaxy A50 do të vijnë së shpejti.

Pajisjet, me numrat SM-A561F dhe SM-A562N, mund të jenë telefona të njëjtë në versione të ndryshme dhe mund të ketë produkte krejtësisht të ndryshme. Ne tashmë e dimë se Galaxy A10e dhe Galaxy A20e vijnë si versione specifike për tregje të caktuara dhe Samsungu gjithashtu mund të shpallë modelin Galaxy A50e.

Gjithashtu është vërë në dukej se telefoni SM-A507FN, i cili është i ndryshëm nga versionet nga listimi me Wi-Fi Alliance, kështu që është e mundur që të presim më shumë telefona nga seria Galaxy A.

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj