Radio Zëri

Fresh Postimet

Mbyllen qindra llogari të Instagramit që përdoreshin për të fituar para

Qindra llogaritë me miliona ndjekës u hoqën nga platforma Instagram.

Instagrami njoftoi se mbyllën ato llogaritë që shkelën kushtet e përdorimit të këtij rrjeti social të enjten dhe të premten, raporton “Insideri” amerikan.

Një nga bashkëbiseduesit dhe pronarët e llogarive tha për “Insider” se kishte përdorur Instagramin dhe se ai kishte të ardhura vjetore rreth 200.000 dollarë.

Në Twitter, një nga pronarët e llogarive të fshira, 18-vjeçari Cage, pyeti lidhur mbi arsyet e fshirjes së llogarive të tij me më shumë se 30 milionë ndjekës, pasi sipas tij nuk kishte asnjë shkelje rreth kushteve të përdorimit të këtij rrjeti social.

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj