Radio Zëri

Fresh Postimet

Ky është babai i Albin Kurtit

E kemi parë shpesh me gruan dhe të bijën e tij nëpër tubime e nëpër media, por a e dini kush është babai i Albin Kurtit?

Albini është djali i Zaim Kurtit, të cilin e shohim rrallë, e rrallë kush e njeh.

Ai është inxhinier i makinerisë në pension.

Ai ekspozohet shumë pak nëpër media e publik, kjo është fotografia e tij.

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj