Radio Zëri

Mobile

LG X në tregun amerikan prej 26 majit

Produkti i sapo-lansuar, LG X do të dalë në shitje në Shtetet e Bashkuara më 26 maj. Pajisja do të jetë ekskluzive për AT&T dhe operatori do të ofrojë pajisjen për 11 dollarë në muaj për 30 muaj, që është 330 dollarë në total. Disa nga specifikat kryesore të telefonit[…]

Lëxo më shumë »
Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj