Radio Zëri

Mobile

Ky është Golf 8

Kanë dalur fotografitë e  Volkswagen Golf Mk8 dhe kjo vjen pas shumë spekulimesh si dhe pas shfaqjes së një modeli të kamufluar pjesërisht. Një Volkswagen Golf Mk8, është parë gjatë një xhirimi të një reklame që duket se është në një qytet evropian. Përkundër përmirësimeve që i janë bërë në pjesën e[…]

Lëxo më shumë »

Mbyllen qindra llogari të Instagramit që përdoreshin për të fituar para

Qindra llogaritë me miliona ndjekës u hoqën nga platforma Instagram. Instagrami njoftoi se mbyllën ato llogaritë që shkelën kushtet e përdorimit të këtij rrjeti social të enjten dhe të premten, raporton “Insideri” amerikan. Një nga bashkëbiseduesit dhe pronarët e llogarive tha për “Insider” se kishte përdorur Instagramin dhe se ai[…]

Lëxo më shumë »

Galaxy Fold nuk ishte i gatshëm për lansim e pranon edhe drejtori ekzekutiv i Samsungut

Lansimi i telefonit Galaxy Fold nuk ka kaluar siç kishte shpresuar Samsungu. Kjo, pasi që disa testues u ankuan për pajisjet defektive që i kishin në test, përpara se pajisja të lansohej. Samsungut nuk i mbeti asgjë tjetër veçse ta shtynte lansimin e telefonit pas kësaj, derisa problemet të mënjanoheshin, raporton[…]

Lëxo më shumë »
Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj