Radio Zëri

Mobile

Nga tani, mesazhet në Facebook, Instagram dhe Whatsapp do të bëhen një

Facebook planifikon të bëjë një,  shërbimet e tij të mesazheve Instagram, WhatsApp dhe Messenger. Ndërsa të tre ata janë aktualisht aplikacione të veçantë, në një nivel më të thellë do të jenë të lidhur në mënyrë që mesazhet të mund të udhëtojnë mes shërbimeve të ndryshme. Plani është raportuar fillimisht[…]

Lëxo më shumë »

Pas veturave elektrike, po vijnë veturat me ujë

Inxhinieri Lorenzo Enrico ka sjellë një ide revolucionare për mbarë botën e automjeteve. Qëllimi i inxhinierit italian Enrico, është të mendojë për një motor makine, i cili furnizohet plotësisht me ujë. Gjithçka nis nga përbërja e ujit: nga lënda djegëse siç është oksigjeni dhe nga një oksidues siç është hidrogjeni. Enrico[…]

Lëxo më shumë »

A i bëjnë video-lojërat, fëmijët tuaj të dhunshëm?!

Deri më sot, shumë nga ne kemi qenë të pajtimit që video-lojërat që përmbajnë dhunë mund të ndikojnë që fëmija që e luan atë, të jetë më agresivë dhe më i dhunshëm. Megjithatë, hulumtimet  e fundit na shfaqin të kundërtën e asaj që kemi besuar. Hulumtuesit nga Universiteti Southwest në Kinë e[…]

Lëxo më shumë »
Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj