Radio Zëri

Mobile

A i bëjnë video-lojërat, fëmijët tuaj të dhunshëm?!

Deri më sot, shumë nga ne kemi qenë të pajtimit që video-lojërat që përmbajnë dhunë mund të ndikojnë që fëmija që e luan atë, të jetë më agresivë dhe më i dhunshëm. Megjithatë, hulumtimet  e fundit na shfaqin të kundërtën e asaj që kemi besuar. Hulumtuesit nga Universiteti Southwest në Kinë e[…]

Lëxo më shumë »
Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj