Radio Zëri

Urime dhe Përshëndetje

 

Dita Koha Lloji i muzikës
E HËNE 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E MARTE 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E MERKURE 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E ENJTE 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E PREMTE 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E SHTUNË 20:00 – 22:00 E përgjithshme
E DIELE 20:00 – 22:00 E përgjithshme

Njoftohu për më të rejat përmes emailit tuaj